Studeren? Wat kost dat? Hoe regel je dat?

24 juni 2020

Tips voor jongeren over studiefinanciering

 

Vota (Vrijwillige Ondersteuning  Thuisadministratie) organiseert samen met Jongerencentrum De Zon voor de tweede keer een online event over ‘Jongeren en Geld’.

Dit keer gaat het over studiefinanciering.: hoe zit het in elkaar, hoe werkt het bij DUO en waar moet je op letten? Het is immers nu de periode van het jaar dat studenten dit gaan aanvragen. Zeker als je voor het eerst gaat studeren, maar ook als je problemen hebt met DUO is het fijn om tips te krijgen. Een vrijwilliger van Vota zal je dit gaan geven tijdens dit online evenement.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar jongeren@votad.nl of door je aan te melden via de website www.dezonbodegraven.nl  Bij je aanmelding kun je ook alvast je vragen kwijt, zodat we deze tijdens het online-event kunnen beantwoorden.

Voor wie 

Jongeren die voor het eerst studiefinanciering aangaan vragen

Wanneer

Woensdag 24 juni 2020

Tijd

20:00 uur

Hoe

 Je krijgt een link per e-mail toegestuurd om deel te nemen aan het online-event