SSCB De Zon bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

 

Ons doel

Met het geld wat wij via deze mooie actie kunnen krijgen gaan we het Dj apparatuur vervangen. Deze zijn al dik 10 jaar oud en hebben aardig wat mankementen. Het mooie van dit soort apparatuur is dat het veel jongeren aantrekt. Wij zijn dan ook trots op het feit dat we al aardig wat DJ talent hebben weten te begeleiden! Ook geven wij geregeld DJ workshops. Kortom, een stem op ons en je ondersteund een mooi doel en draagt u wellicht bij aan een nieuw Armin van Buuren!

Over SSCB De Zon

De Zon is een Bodegraafs Jongerencentrum en bestaat als sinds 1975. Onder andere de thuis van De Vakantiespelen en het ambulante jongerenwerk. Wij faciliteren al het jongerenwerk in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, bieden veel activiteiten aan voor en door jongeren. De jongerenwerkers begeleiden jongeren om vrijwilligerswerk te doen en zorgen ervoor dat hen een luisterend oor hebben. Wij helpen jongeren op weg naar hun volwassen leven en doen dat met een nuttige besteding in het vrijetijdsdomein

 

 

Bekijk hieronder ons Persoonlijk bedank filmpje:

https://www.rabo-clubsupport.nl/rijn-en-veenstromen/resultaten/details/127879-sscb-de-zon?hash=PpaK6EVK