SSCB De Zon kijkt terug op een mooie eerste editie van de Lentespelen. Het was een week vol toffe activiteiten. Van 3 t/m 9 mei konden jongeren zich aanmelden voor workshops georganiseerd door lokale ondernemers. Van graffiti tot paintballen en van een dj-workshop met Panic tot aan dansen met Sophia Mason. Er was voor iedereen wat wils. Via deze weg wil SSCB De Zon, de lokale ondernemers hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet. Zonder jullie was dit niet gelukt! Bedankt voor het vertrouwen en de positieve reacties die De Zon van jullie heeft ontvangen.  

In het bijzonder bedankt SSCB De Zon de volgende ondernemers:

 

CKV Reeuwijk 

DJ Panic 

Stencil Art Ren NL 

Scouting Bolaro 

Studio Forza 

Studio Viva Dans 

 

De Lentespelen is in het leven geroepen om jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar een leuke vrijetijdsbesteding te geven tijdens de covid-19 lockdown en om hen kennis te laten maken met kunst, cultuur en spel. De eerste editie van de Lentespelen was een succes en wij hopen volgend jaar op een nieuwe editie met nog meer activiteiten!