Kerst Activiteiten in De Zon Bodegraven

De Zon stelt deze kerstvakantie zijn deuren open voor de jongeren die zich vervelen nu er geen bal te doen is op straat. Hoewel de corona flink huishoudt in ons land, proberen we er toch het mooiste van te maken. Daarom gaan we in de kerstvakantie activiteiten organiseren voor jongeren. Voor de kleinste hebben we een leuke spelletjesmiddag en voor de ouderen verschillende game activiteiten. Tijdens de activiteiten zijn natuurlijk de coronaregels van toepassing en zullen wij erop letten dat deze worden nageleefd en er zijn ook maar een maximaal aantal plekken per activiteit, maar dit mag en zal de pret niet drukken. Ben je nieuwsgierig geworden over wat er allemaal te doen is en voor wie? Check dan gauw de agenda op onze website en schrijf je nu in! Heb je vragen of ben je net iets jonger of ouder dan is toegestaan, stuur ons dan een bericht en dan gaan we kijken wat er mogelijk is. Hopelijk tot dan!