Evenement details:

 • za
  20
  okt
  2018

  Decade presents: Back to the 90’s 

  21:00De Zon

  Decade presents: Back to the 90’s

  Deze eerste editie van Decade staat vol in het teken van de jaren 90! Al jouw helden komen terug. Denk aan Nirvana, The Backstreetboys, Spice Girls en Shaggy. Bovendien komen niet alleen muzikale helden uit de 90’s voorbij, ook bekende game-, cartoon en seriefiguren, zoals Mario, Sonic, Pikachu, Rugrats, Dexter’s Labratory en Friends zullen niet vergeten worden.

  De deur opent 21:00 uur en het evenement zal rond 03:00 uur afgelopen zijn.

  Entree: 5 euro

  Wat kan je verwachten?
  Er zijn drie zalen omgetoverd in verschillende thema’s.

  De Back To The 90’s Mega Mainstage

  In de grote zaal zullen verschillende DJ’s staan, die de hele avond de fijnste deuntjes draaien. Meezingen met TLC en Oasis, voetjes van de vloer op Ricky Martin en heupen los op No Diggity van Blackstreet en U Can’t Touch This van MC Hammer. Het mainstage feestje wil je zeker niet missen!

  De DJ's zullen in de komende weken worden aangekondigd, dus stay tuned!

  De Super Mario SEGA Retro Gameroom

  Zin in een potje Twister of Mens erger je niet? Of speel je liever een oud vertrouwd spel als Mario op de Supernintendo of Sonic the Hedgehog op de SEGA Megadrive? Dat kan allemaal in de kleine bar die er deze avond uit zal zien als retro gameroom!

  De Sony Discman Silent Disco

  Last but not least: de Silent Disco! Bij de Sony Discman Silent Disco geniet je van de allereerste plaatjes op CD. De beste nummers van je favoriete boybands, rockbands en de diva’s uit de jaren 90. Kom de intieme sfeer proeven bij de kleine, maar fijne Silent Disco.

  Onder 18 jaar = geen alcohol

Agenda Loose-End

Bekijk de agenda ook op http://loose-end.eu/agenda/.


Reacties

Agenda — Geen reacties

Geef een reactie