Evenement details:

 • Vrienden

  Als Stichting Sociaal Cultureel werk Bodegraven willen we graag blijven groeien met het jongerenwerk in Bodegraven.

  Door kinderen, onder begeleiding van gediplomeerde jongerenwerkers, in contact te brengen met verschillende activiteiten, leeftijdsgenoten en onderwerpen wordt er positief bijgedragen aan de ontwikkeling.

  Kinderen die op jonge leeftijd met de Zon in aanraking komen zullen hier in de tienerleeftijd een vertrouwde basis vinden met activiteiten die aansluiten op de behoeftes. Jongerenwerkers stimuleren de tieners om nieuwe vaardigheden te leren door bijvoorbeeld mee te doen aan workshops of zelf als vrijwilliger aan de slag te gaan.

  Dat deze fase steeds verder kan worden uitgebreid blijkt wel uit het feit dat diverse personen de Zon als opstap hebben gebruikt voor hun latere carrière.

  De Zon wil graag blijven groeien in ons laagdrempelige aanbod en ruime openingstijden voor alle leeftijdsgroepen vanaf 4 jaar.

  Hiervoor zijn middelen nodig waarvoor we helaas geen subsidie ontvangen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe licht en geluidsinstallatie.

  Door zo`n installatie zouden we bijvoorbeeld meer theater- en dansactiviteiten kunnen aanbieden voor het kinder- en tienerwerk.

  Ook kunnen we de kinder- en tienerdisco`s beter voorzien en de inloop- en bandavonden beter bedienen.

  “Vrienden van de Zon” zal hierin een grote rol gaan spelen. Doordat de “Vrienden van de Zon” per jaar (eenmalig of doorlopend) 15 euro doneren kan de Zon gaan sparen voor investeringen waarvoor we geen subsidie krijgen maar die wel gaan bijdragen aan een breder aanbod en ten goede komen van al onze bezoekers.

  Dus wordt vandaag nog “Vriend van de Zon” via ons digitale inschrijfformulier (klik hier).

  Als dank:
  - Komt er (indien gewenst) een eervolle vermelding als “Vriend van de Zon” op de website
  - Ontvang je 2 “vrienden van de Zon “consumptiemunten, in te zetten op een avond naar keuze
  - Wordt er een jaarlijkse bedank avond voor de “Vrienden van de Zon” georganiseerd
  - Een kleine attentie

Agenda Loose-End

Bekijk de agenda ook op http://loose-end.eu/agenda/.


Reacties

Agenda — Geen reacties

Geef een reactie