Stormbaan!

Tijd voor een stormbaan!

Woensdag 29 juli komt er een stormbaan op het kunstgrasveld van ESTO. Het is vakantie, en iedereen tussen 10 en 16 jaar kan zich opgeven om een half uurtje los te gaan op dit enorme opblaasapparaat.

Om 12:00 gaan we beginnen. Via de onderstaande knop kan iedereen zich inschrijven voor een uur op de stormbaan. Je selecteert op de ticketsite een tijd. Ieder uur kunnen er 30 kinderen inschrijven. Omwille van de huidige coronasituatie zullen we geen bar draaien. Ouders mogen best even komen kijken, maar uiteraard wel op veilige afstand en we zullen ervoor zorgen dat het niet te druk wordt. Voor de ouders geldt dus: blijf niet te lang.

De jeugd is aan zet, deze zomer in Bodegraven-Reeuwijk.

Door de coronacrisis gaan veel jongeren een andere zomer tegemoet dan zij zich misschien hadden voorgesteld. Festivals zijn afgelast en sport en sociale ontmoetingen zijn er veel minder. Vanuit het jongerenwerk willen we iets leuks willen bieden.

Vanuit het ministerie van VWS (volksgezondheid welzijn en sport) zijn gemeenten gevraagd om extra aandacht te hebben voor jongeren. Zij heeft voor goede plannen en ideeën gericht op jongeren een eenmalige subsidie beschikbaar gesteld. In samenwerking met het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) is hierop een plan ingediend en subsidie toegekend gekregen. Onder de titel ‘Jeugd aan zet’ richt dit plan zich op jongeren en maatschappelijke impact, talentontwikkeling en ontmoeting.

Doe deze zomer iets voor een ander, da’s leuk én goed!

Jongeren uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk helpen vrijwillige bij verschillende activiteiten die zij deze zomer organiseren voor jongeren in de leeftijd van 10-22 jaar.

RESERVEREN

Datum

29 jul 2020
Expired!

Tijd

12:00

Kosten

1,50

Locatie

Voetbalvereniging ESTO
Kievitsheuvel 1
Ga naar de bovenkant