Studeren en geld

Tips voor jongeren over studiefinanciering

Vota (Vrijwillige Ondersteuning  Thuisadministratie) organiseert samen met Jongerencentrum De Zon voor de tweede keer een online event over ‘Jongeren en Geld’.

Dit keer gaat het over studiefinanciering.: hoe zit het in elkaar, hoe werkt het bij DUO en waar moet je op letten? Het is immers nu de periode van het jaar dat studenten dit gaan aanvragen.

Zeker als je voor het eerst gaat studeren, maar ook als je problemen hebt met DUO is het fijn om tips te krijgen. Een vrijwilliger van Vota kan je dit geven.

Vanwege de Corona-crisis vindt dit event online plaats.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar jongeren@votad.nl of door je aan te melden via de website www.dezonbodegraven.nl  Bij je aanmelding kun je ook alvast je vragen kwijt, zodat we deze tijdens het online-event kunnen beantwoorden.

Voor wie:           

Jongeren die voor het eerst studiefinanciering aangaan vragen

Hoe:

Je krijgt een link per e-mail toegestuurd om deel te nemen aan het online-event

Daarom kondigen we een online-event aan

Meld je nu aan voor het online-event waarin we jullie vragen over geldzaken willen bespreken. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar jongeren@votad.nl of door je aan te melden via het formulier hieronder. Bij je aanmelding kan je vermelden welke vragen je hebt, zodat we deze tijdens het online-event kunnen beantwoorden. Alle vragen worden anoniem besproken.

Datum

24 jun 2020
Expired!

Tijd

20:00

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Thuis
Ga naar de bovenkant