Deelnemer aanmelden

De Lentespelen is een activiteitenprogramma voor de leeftijd van 13 jaar t/m 18 jaar. We hopen natuurlijk dat we samen met de aanbieders zoveel mogelijk toffe activiteiten voor jullie kunnen organiseren.  De Lentespelen zijn er voor heel Bodegraven – Reeuwijk. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt om mee te doen met de activiteiten!

Aanmelden

Zodra er een nieuwe activiteit bevestigd is, plaatsen wij deze zo snel mogelijk bij het programma. Je kunt je tot 48 uur voor de activiteit aanmelden. Vol is vol! Om aan te melden klik je achter een activiteit in het programma op ‘aanmelden’. Je wordt dan doorverwezen naar onze ticketwebsite waar je een ‘reserveringsticket’ kan bestellen voor je activiteit. Vul je gegevens in en ‘koop’ een gratis ticket. Die krijg je toegezonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Ontvang je hem niet? Kijk dan eerst even in je spam. Is je ticket daar ook niet? Mail dan even naar nynke@dezonbodegraven.nl

Betalen

Wanneer een activiteit geld kost wordt dit voor aanvang van de activiteit aan de aanbieder zelf betaald. Door inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden van de Lentespelen. De organisator gaat ervan uit dat je meedoet aan een activiteit en zorgt voor het materiaal, de ruimte e.d. die daarvoor nodig zijn. Toch niet meer deelnemen aan een activiteit? Meld je dan minstens 24 uur van te voren bij ons af via info@dezonbodegraven.nl . Wij zorgen er dan voor dat de afmelding bij de aanbieder terecht komt.

Aansprakelijkheid

Deelnemende organisaties en de SSCB zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van deelname aan een activiteit. De organisaties stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing, ontvreemding en/of beschadiging van/aan eigendommen van deelnemers. De SSCB is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van een activiteit, maar biedt de organisatoren wel richtlijnen op het gebied van veiligheid in coronatijden.