De Zon is een jongerencentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor de leeftijd van 4 t/m 30+
Alle activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers. Meer informatie over vrijwilligers of vrijwilliger worden vindt je op de Vrijwilligerspagina.

Adres en contact gegevens

Het postadres van De Zon is:
Postbus 1043
2410CA Bodegraven

Het bezoekadres van De Zon is:
Eiber 130
2411LC Bodegraven

Telefonisch te bereiken op 0172-615233. De beheerders van De Zon werken beiden parttime, dus er is niet altijd iemand aanwezig. Je kunt ook contact opnemen via e-mail.

Activiteiten

Er worden verschillende soorten activiteiten georganiseerd, hieronder een kleine opsomming van mogelijke activiteiten:

– Disco- en dansavonden
– Tieneravonden
– Baravonden
– Filmavonden
– Theater en cabaret
– Bandavonden

De Stichting

De Zon valt onder de Stichting Sociaal Cultureel werk Bodegraven (SSCB). Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers, voornamelijk oud-vrijwilligers van De Zon. Daarnaast zijn er twee beheerders (2×0,5 fte) in dienst die zorg moeten dragen voor het beheer van het pand en ondersteuning en sturing van de vrijwilligers.

Vakantiespelen

In één van de laatste weken van de grote vakantie organiseert een werkgroep een hele week vermaak voor meer dan 700 kinderen. In deze week kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar in een grote tent met z’n allen knutselen, spelletjes spelen etc. De kinderen van 9 tot en met 12 jaar mogen een hut bouwen waarin zij van donderdag op vrijdag mogen slapen.
Vrijdagavond trekken alle kinderen verkleed in een optocht door het dorp, terug op het veld is er een groot kampvuur ter afsluiting van de week.
De Vakantiespelen Bodegraven is ook onderdeel van de SSCB, de vrijwilligers die leidinggeven aan de kinderen bestaan voor een groot deel uit de vrijwilligers van De Zon.
Meer informatie op www.vakantiespelen.nl

De Zon afhuren

Het is niet mogelijk om De Zon te huren voor eigen besloten feesten. Wil jij een feest organiseren, dan kun je vrijwilliger worden!
Non-profit organisaties (scholen, verenigingen) kunnen De Zon wel huren. Neem contact op met een van de beheerders voor meer informatie.

 

Privacy reglement

In het privacyreglement is geregeld hoe binnen de SSCB wordt omgegaan met persoonsgegevens. Download het Privacy reglement.

 

Delen!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone