Win je eigen feestje ter waarde van €1000

Er is altijd wel een reden voor een feestje en dit keer ben jij de reden!!! Met een budget van maar liefst €1000 krijg jij de kans om je eigen feest te organiseren!!! Dus kom van die stoel af, gooi je haar los, en bedenk het tofste feest van Bodegraven! Hunker je naar die goede ouwe tijd uit de jaren 90, of ga jij liever los op de swingende beatz van tegenwoordig? Misschien ben jij wel het type voor een zwoele tropical night of ga jij nog het liefst stampend de dansvloer over? Kortom bedenk het zelf. Wordt het een 18+ feestje of ben jij degene die de dansvloer op zijn kop zet voor de jeugd van 12+?

 Heb jij het meest briljante idee? Dan win je je eigen feestje ter waarde van €1000. Je bent zelf, onder begeleiding van de jongerenwerkers, verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en bent in charge of de te nemen beslissingen. Wordt het een Hawaï thema, gemaskerd bal of is er een dresscode? Is er een dj of een band en verkopen we zelfgemaakte cocktails of gewoon fris? Kortom jou feestje, jou keuze!

Deel ons jou ultieme feest idee hier en misschien wordt jou feestje wel het feestje waar jij en je vrienden nog lang over zullen napraten! Delen kan tot 30 Augustus. Op 6 september wordt de winner via onze Facebook pagina en op deze site bekend gemaakt! Hou hem in de gaten!

Geen velden gevonden.