Informatie voor deelnemers

De Winterspelen is een activiteitenprogramma voor de leeftijd vanaf 13 jaar, aangeboden door verschillende mensen. We hopen natuurlijk dat we samen met de aanbieders zoveel mogelijk leuke activiteiten voor jullie kunnen organiseren.  De Winterspelen zijn er voor heel Bodegraven – Reeuwijk. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt om mee te doen met activiteiten! Let op: de Winterspelen zijn door de lockdown onder voorbehoud verplaats naar de voorjaarsvakantie.

Aanmelden

Iedere aangemelde activiteit proberen wij zo snel mogelijk bij het programma te plaatsen. Je kunt je tot 48 uur voor de activiteit aanmelden voor een activiteit. Vol is vol! Om aan te melden voor een activiteit klik je achter een activiteit in het programma op ‘aanmelden’. Je wordt dan verwezen naar onze ticketwebsite waar je een ‘reserveringsticket’ kan bestellen voor je activiteit. Daar vul je je gegevens in en ‘koop’ je een gratis ticket. Die krijg je toegezonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Ontvang je hem niet? Kijk dan eerst even in je spam. Is je ticket daar ook niet? Mail dan even naar info@dezonbodegraven.nl

Betalen

Wanneer een activiteit geld kost wordt aan het begin van de activiteit aan de aanbieder zelf betaald. Als je je inschrijft dan ga je akkoord met de voorwaarden van de Winterspelen. De organisator gaat ervan uit dat je meedoet aan een activiteit en zorgt voor het materiaal, de ruimte e.d. die daarvoor nodig zijn. Als je toch niet kunt deelnemen aan een activiteit verwachten we dan ook dat je je 24 uur van te voren bij ons afmeld via info@dezonbodegraven.nl . Wij zorgen er dan voor dat de afmelding bij de aanbieder terecht komt.

Aansprakelijkheid

Deelnemende organisaties en de SSCB zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van deelname aan een activiteit. De organisaties stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing, ontvreemding en/of beschadiging van/aan eigendommen van deelnemers. De SSCB is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van een activiteit, maar biedt de organisatoren wel richtlijnen op het gebied van veiligheid in coronatijden.