Wat leuk dat je interesse hebt om vrienden met De Zon te gaan worden! Op deze pagina kun je lezen wat het precies inhoudt.

Wat is `Vrienden van De Zon` nu precies?

Vrienden van De Zon heeft als doel het jongerencentrum De Zon te ondersteunen door middel van financiële steun, inzet van expertise of helpende handjes bij bijvoorbeeld onderhoud gebouw en tuin of bij activiteiten.

Wat krijg je?

Je krijgt er 2 activiteiten voor terug. Een uiterst gezellige jaarvergadering en een activiteit. Deze activiteit kan van alles zijn, een uitje of iets dergelijks. Ook wordt je uitgenodigd voor een jaarlijkse vrijwilligersdag samen met de vrijwilligers van De Zon. Ook ontvang je een vrijkaartje naar keuze naar 1 van de activiteiten/evenementen van De Zon. Tevens ondersteun je de tofste vrijwillige organisatie van Bodegraven-Reeuwijk! Jouw inzet gaat het verschil maken!

Donateur worden

Je kan donateur worden van Vrienden van De Zon door je in te schrijven via het inschrijfformulier en dan kan je direct betalen via de website. Een jaar donateur worden kost €50,- en dit geld zal volledig ten goede komen aan De Zon. Je kan hier tevens aangeven of je betaling voortaan per automatische incasso wilt laten plaatsvinden. Je kan zoveel keer donateur worden als je wilt. Per donatie krijg je 1 stem tijdens de jaarvergadering. Als je bijvoorbeeld 3x donateur wordt, heb je 3 stemmen tijdens de jaarvergadering. Ook mag je dan met 3 personen naar de uitjes en activiteiten komen.

Bedrijven

Je kan ook Vrienden van De Zon worden met je bedrijf, hier richten we een speciale plek voor in op de website en in De Zon zelf. We gaan een sponsorplek maken in de entree of de hal van De Zon waarop je naam of logo geplaatst wordt. Voor de rest werkt het precies hetzelfde als een particulier donateur. Per €50,- heb je 1 stem en 1 vrijkaartje voor een evenement naar keuze in De Zon.

Wil je als bedrijf vrienden van De Zon worden? Neem dan contact op met:

Dennis   dennis@dezonbodegraven.nl