Wat leuk dat je interesse hebt om vrienden met De Zon te gaan worden! Op deze pagina kun je lezen wat het precies inhoud, wat we van jou verwachten en wat jij van De Zon kan verwachten.

Wat is `Vrienden van De Zon` nu precies?

Vrienden van De Zon is een aparte stichting die als doel heeft het jongerencentrum De Zon te ondersteunen door middel van financiële steun, inzet van expertise en helpende handjes bij bijvoorbeeld onderhoud gebouw en tuin of bij activiteiten.

De Vrienden van De Zon hebben een eigen bestuur bestaande uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en eventueel een algemeen bestuurslid. Dit bestuur organiseert een jaarvergadering waar besloten wordt waar de contributie in geïnvesteerd wordt. Dit hoeft het bestuur van De vrienden van De Zon niet zelf te verzinnen. Het dagelijks bestuur van SSCB De Zon of de beheerder/jongerenwerker leveren voorstellen aan. Denk hierbij aan aanschaf nieuw apparatuur, eenmalige activiteiten, groot onderhoud etc. Het dagelijks bestuur en beheerder/jongerenwerker zijn hier goed van op de hoogte en zullen hierin adviseren.

Wat krijg je?

Je krijgt er 2 activiteiten voor terug. Een uiterst gezellige jaarvergadering en een activiteit. Deze activiteit kan van alles zijn, een uitje of iets dergelijks. Ook wordt je uitgenodigd voor een jaarlijkse vrijwilligersdag samen met de vrijwilligers van De Zon. Ook ontvang je een vrijkaartje naar keuze naar 1 van de activiteiten/evenementen van De Zon. Tevens ondersteun je de tofste vrijwillige organisatie van Bodegraven-Reeuwijk! Jouw inzet gaat het verschil maken!

Lid worden

Je kan lid worden van Vrienden van De Zon (***door op deze link te klikken***) door je in te schrijven via het inschrijfformulier en dan kan je direct betalen via de website. Een jaar lidmaatschap kost €50,- en dit geld zal volledig ten goede komen aan De Zon. Je kan hier tevens aangeven of je betaling voortaan per automatische incasso wilt laten plaatsvinden. Je kan zoveel keer lid worden als je wilt. Per lidmaatschap krijg je 1 stem tijdens de jaarvergadering. Als je bijvoorbeeld 3 lidmaatschappen neemt heb je 3 stemmen tijdens de jaarvergadering. Ook mag je dan met 3 personen naar de uitjes en activiteiten komen.

De eerste keer

Aangezien dit een nieuw initiatief is zal het dagelijks bestuur het voortouw nemen en je alvast uitnodigen voor de eerste bijeenkomst op 20 november. Reserveer hier (Pagina wordt geopend in nieuw tabblad.)

Bedrijven

Je kan ook Vrienden van De Zon worden met je bedrijf, hier richten we een speciale plek voor in op de website en in De Zon zelf. We gaan een sponsorplek maken in de entree of de hal van De Zon waarop je naam of logo geplaatst wordt. Voor de rest werkt het precies hetzelfde als een particulier lid. Per €50,- heb je 1 stem en 1 vrijkaartje voor een evenement naar keuze in De Zon.

Wil je als bedrijf vrienden van De Zon worden? Neem dan contact op met:

Dennis dennis@dezonbodegraven.nl